Jerry Owen

Puzzle është një lodër ose argëtim që kënaq fëmijët dhe të rriturit dhe kërkon arsyetim, pasi objektivi i tij është të bashkojë siç duhet pjesët për të krijuar një imazh.

Mister tatuazhesh

Si rezultat i kuptimit të Puzzle, njerëzit që pëlqejnë tatuazhet dhe janë vazhdimisht në kërkim të gjërave të reja, kanë gjetur në përfaqësimin e tij një mënyra e të shprehurit të ndjenjave të caktuara.

Kështu, edhe pse predikimi është më i rastësishëm në çift, ka njerëz që zgjedhin të bëjnë tatuazh një pjesë të lojës (me ose pa emrin e dikujt) duke demonstruar për nder se sa i rëndësishëm është një person i caktuar. është në jetën tuaj. Imazhi i lojës mund të rritet pasi personi vendos të shtojë më shumë pjesë në tatuazhin e tij duke përfaqësuar më shumë njerëz.

Për çiftet, ky tatuazh përcjell ndjenjën e bashkimit të përsosur, si rezultat i një partneri plotësues të tjetrit. Kështu, në një vend të dukshëm, secili bën tatuazh një pjesë që i përshtatet pjesës së partnerit ose, madje, njëri bën tatuazh një zemër të përbërë nga pjesë të lojës, dhe një pjesë që mungon është tatuazhuar në trupin e tjetrit.

Shiko gjithashtu: Simboli i Biomjekësisë

Shprehja “Thyerja e kokës”

Për shkak se kërkon arsyetim, thyerja e kokës është një shprehje popullore që shpreh faktin e të qenit përballë një problemi kompleks për t'u zgjidhur.

Shiko gjithashtu: Kryqi Huguenot

Fjongo puzzle

Një fjongo e vogële përfaqësuar me copa puzzle të bashkuara, me ngjyrat e kuqe, të verdhë dhe blu të hapur dhe të errët, është simbol i autizmit.

Në thelb, ky objekt përfaqëson vështirësinë në zbulimin e mistereve të këtij çrregullimi zhvillimor të quajtur autizëm. Mbizotërimi i ngjyrës blu vjen nga fakti se numri më i madh i rasteve të autizmit ndodh tek djemtë.
Jerry Owen
Jerry Owen
Jerry Owen është një autor dhe ekspert i njohur i simbolizmit me vite përvojë në kërkimin dhe interpretimin e simboleve nga kultura dhe tradita të ndryshme. Me një interes të madh për të deshifruar kuptimet e fshehura të simboleve, Jerry ka shkruar disa libra dhe artikuj mbi këtë temë, duke shërbyer si një burim kryesor për këdo që kërkon të kuptojë rëndësinë e simboleve të ndryshme në histori, fe, mitologji dhe kulturën popullore. .Njohuritë e gjera të Jerry-t për simbolet i kanë dhënë atij vlerësime dhe njohje të shumta, duke përfshirë ftesa për të folur në konferenca dhe ngjarje në mbarë botën. Ai është gjithashtu një mysafir i shpeshtë në podkaste të ndryshme dhe emisione radiofonike ku ndan ekspertizën e tij mbi simbolizmin.Jerry është i apasionuar pas edukimit të njerëzve për rëndësinë dhe rëndësinë e simboleve në jetën tonë të përditshme. Si autor i fjalorit Symbol - Symbol Domething - Simbols - Simbols blog, Jerry vazhdon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me lexuesit dhe entuziastët që kërkojnë të thellojnë kuptimin e simboleve dhe kuptimeve të tyre.