Tatuazh në kyçin e këmbës: shikoni idetë për frymëzim dhe simbolikë

Tatuazh në kyçin e këmbës: shikoni idetë për frymëzim dhe simbolikë
Jerry Owen

Si kyçi i këmbës ashtu edhe thembra janë vende ideale në trup për të bërë tatuazhe të vogla dhe më diskrete, por disa njerëz zgjedhin dizajne më të mëdha.

Këto janë vende ku dhimbja është më e vogël dhe në varësi të tatuazhit , kërkon shumë më pak kohë për t'u bërë. Tatuazhi i kyçit të këmbës zgjidhet kryesisht nga femrat, duke qenë opsion i disa meshkujve.

Për shkak të kësaj, ne kemi ndarë disa ide që ju të frymëzoheni dhe të zgjidhni dizajnin tuaj.

Tatuazh në kyçin e këmbës femërore

Femrat zgjedhin kryesisht dizajne të vogla dhe shumë femërore, si p.sh., lloje të ndryshme lulesh, spiranca, hëna, dielli, fluturat, dizajnet me këna, ndër të tjera.

Lulja në përgjithësi simbolizon bukurinë , pastërtinë , dashurinë , rininë dhe harmoninë . Në varësi të ngjyrës së saj, ajo mund të fitojë përfaqësime të ndryshme.

Tatuazh në thembër

Duke qenë pjesa e pasme e këmbës së njeriut, ky vend në trup është zgjedhur edhe për tatuazhet e femrave dhe të meshkujve.

Ka disa dizajne dhe madhësi, zogjtë janë të tatuazhuar në imazh, të cilët simbolizojnë inteligjencën , urtësinë , lirinë , butësinë , hyjnore dhe miqësia .

Tatuazh femëror dhe delikat në kyçin e këmbës

Nëse doni të bëni një tatuazh më femëror dhe delikat, por duke shmangur të dukshmen, që janë lulet,si thua të bësh një flutur apo edhe një varëse?

Flutura është një simbol i transformimit , përveçse përfaqëson lumturinë , bukurinë dhe rinovim . Mund të shfrytëzoni rastin për ta bërë me ngjyra.

Tatuazh në kyçin e këmbës mashkullore

Burrat zgjedhin dizajne më të mëdha se femrat, disa të mesme dhe të tjera të mëdha.

Tatuazhet mund të jenë fisnore, të lidhura me elementë të natyrës si pemët apo edhe të lidhura me udhëtimet.

Shiko gjithashtu: Simbolet femërore

Pema ka simbolika të ndryshme në kultura të ndryshme, megjithatë, ajo përfaqëson veçanërisht jetën dhe dijen .

Tatuazh me lule në kyçin e këmbës

Një nga simbolet kryesore që zgjidhet kur bëni tatuazh në kyçin e këmbës janë lulet. Tatuazhet janë të shumëllojshme, ndër të tjera mund të jenë trëndafila, luledielli, zambakë.

Trëndafili i kuq simbolizon dashurinë , pasion dhe bukurinë , një dizajn delikat dhe i bukur.

Luledilli, ose i quajtur lulja e diellit, përfaqëson lumturinë , vitalitetin , rininë , energji dhe jetëgjatësi .

Tatuazh fisnor femëror në kyçin e këmbës

Të dy modelet fisnore dhe këna janë gjithashtu të zakonshme kur zgjidhni se çfarë të bëni tatuazh kyçin e këmbës

Shiko gjithashtu: Kryqi Templar

Këto janë figura më të mëdha me kuptime mjaft të ndryshme. Mund të shfrytëzoni rastin për të kontrolluardy përmbajtje interesante "Tattoo Tribal: kuptime dhe imazhe për t'ju frymëzuar" dhe "Zbuloni kuptimin e tatuazheve më të zakonshme të këna".

Imazhet e tatuazheve të kyçit të këmbës që ju të frymëzoheni

Pëlqejnë idetë? Shijoni dhe shikoni gjithashtu:

  • Simbolet për tatuazhet e femrave në këmbë
  • Simbolet për tatuazhet në këmbë
  • Tatuazh në dorë: simbolet dhe kuptimetJerry Owen
Jerry Owen
Jerry Owen është një autor dhe ekspert i njohur i simbolizmit me vite përvojë në kërkimin dhe interpretimin e simboleve nga kultura dhe tradita të ndryshme. Me një interes të madh për të deshifruar kuptimet e fshehura të simboleve, Jerry ka shkruar disa libra dhe artikuj mbi këtë temë, duke shërbyer si një burim kryesor për këdo që kërkon të kuptojë rëndësinë e simboleve të ndryshme në histori, fe, mitologji dhe kulturën popullore. .Njohuritë e gjera të Jerry-t për simbolet i kanë dhënë atij vlerësime dhe njohje të shumta, duke përfshirë ftesa për të folur në konferenca dhe ngjarje në mbarë botën. Ai është gjithashtu një mysafir i shpeshtë në podkaste të ndryshme dhe emisione radiofonike ku ndan ekspertizën e tij mbi simbolizmin.Jerry është i apasionuar pas edukimit të njerëzve për rëndësinë dhe rëndësinë e simboleve në jetën tonë të përditshme. Si autor i fjalorit Symbol - Symbol Domething - Simbols - Simbols blog, Jerry vazhdon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me lexuesit dhe entuziastët që kërkojnë të thellojnë kuptimin e simboleve dhe kuptimeve të tyre.