tatuazhet e miqësisë

tatuazhet e miqësisë
Jerry Owen

Nëse ka një marrëdhënie të fuqishme dhe të qëndrueshme, ajo është ajo e miqësisë . Shpesh i shoqëron njerëzit gjatë gjithë jetës, pavarësisht kohës, distancës dhe zgjedhjeve. Është një nga ndjenjat më të fuqishme të qenieve njerëzore.

Miqësia është besim , dashuri , dashuri , besnikëri , mësim dhe sigurisht aventurë . Të qenit mik dhe të kesh një mik është ajo që e mbështet individin në rrugëtimin e jetës.

Shiko gjithashtu: krevat fëmijësh

Ne veçojmë këtu disa indikacione dhe ide tatuazhesh për miqtë, me kuptimin e secilit.

1. Premtimi i gishtit të vogël

Ky tatuazh është mjaft i zakonshëm në mesin e miqve. Të bësh një premtim rozë është të bësh një betim , se miqësia dhe besnikëria do të jenë të përjetshme.

Është një formë angazhimi , është një simbol i besim dhe miqësi , duke e shënuar këtë si një tatuazh është shumë kuptimplotë.

Mund të bëhet tatuazh në një mënyrë të thjeshtë, shoqëruar me një frazë ose një zemër.

2. Simboli i pafundësisë me zemër

Ky dizajn simbolizon besnikërinë , besimin , dashurinë dhe miqësi . Është dëshira që miqësia të jetë e përjetshme dhe gjithmonë e mbushur me shumë dashuri, sepse lidhja e dy ose më shumë personave në këtë formë marrëdhënieje është shumë e fortë.

Pafundësia është si një cikël, nuk ka fund. dhe fillimi , gjithnjë po ripërtërihet dhe zemra është dashuria, lidhja afektive.

3.Rock On Symbol

Ky simbol ka kuptime të ndryshme në kultura të ndryshme. Në kuptimin modern ose në fushën e Rock and Roll dhe Heavy Metal , ajo u bë e njohur për shkak të këngëtarit të grupit Black Sabbath, Ronnie James Dio.

Për vokalistin simboli largon syrin e keq , sipas asaj që thotë gjyshja e tij, e cila është italiane.

Për shkak të kësaj, miqësitë e lidhura me zhanrin muzikor zgjedhin të krijojnë dashuria e tyre për rokun së bashku.<3

4. Zemra të ndryshme

Zemra përfaqëson mbi të gjitha dashurinë dhe dashurinë reciproke . Ai gjithashtu simbolizon fuqinë dhe urtësinë .

Mund të bëhet tatuazh në mënyra të ndryshme: me gjurmën e gishtit brenda, si zemër gjeometrike ose zemra të ndryshme. E rëndësishme është që tatuazhi të jetë i thjeshtë dhe në të njëjtën kohë të ketë një kuptim të madh.

5. Tërfili me 4 gjethe

Kjo figurë simbolizon mbi të gjitha fatin, të cilin të gjithë miqtë duan ta kenë në lidhje. Çdo gjethe ka një simbolologji: dashuria , besimi , shpresa dhe fati .

Bëni një tatuazh katërsh -Tërfili me gjethe është duke besuar dhe depozituar ndjenja shumë të mira në miqësi. Është një lidhje e përjetshme që ky bashkim do të sjellë vetëm gjëra të mira.

6. Zogjtë

Kjo kafshë është ura lidhëse mes qiellit dhe tokës, mes hyjnores dhe tokësores. Zogu simbolizon lirinë , inteligjencën dhe miqësia .

Është një tatuazh delikat dhe minimalist, i cili mund të simbolizojë lirinë dhe butësinë që njerëzit duan për marrëdhënien e tyre të miqësisë.

7. Simboli Zibu

Ky simbol është një shprehje e shkëlqyer e miqësisë . Ajo u krijua nga një artist që praktikon Reiki.

Ajo lidhet me mendimin se çdo person ka pak Zot brenda, kështu që kur bëjmë miq, këto cilësi hyjnore reflektohen te personi tjetër dhe ves. anasjelltas anasjelltas. A nuk është e bukur?

Miqësia është një shkëmbim i pandërprerë i dashurisë , lumturisë dhe mësimit .

Lexo më shumë: Simbolet e miqësisë

8. Fraza ose fjalë të miqësisë

Ndonjëherë një fjalë ose një frazë mund të nënkuptojë diçka shumë të veçantë për një miqësi. Një pasazh nga një film ose një fjalë në gjuhën angleze është shumë e rëndësishme për të dyja palët.

''To Life'' që do të thotë ''Për jetën''

Gjë që mund të simbolizojë se do të jetë një miqësi për një jetë, e përjetshme.

''Motra'' që do të thotë ''Motra''

''Deri në pafundësi''.. . ''dhe përtej'' që do të thotë ''Deri në pafundësi dhe përtej''

Kjo frazë u bë e njohur për shkak të personazhit të animuar Buzz Lightyear, nga filmi Toy Story. Ajo që është më e bukura në këtë film është miqësia mes Buzz-it dhe Woody-t, të cilët në fillim ishin rivalë, por më vonë u bënë miq të ngushtë, duke qenë besnikë ndaj njëri-tjetrit.tjera.

9. Telefoni pa tela

Me siguri duhet të keni luajtur Telefon pa tela kur keni qenë fëmijë, apo jo? Është një lojë ku secili ia thotë sekretin njëri-tjetrit në vesh dhe në fund i fundit që e dëgjon ua zbulon të gjithëve.

Gjëja më qesharake është se sekreti është krejtësisht i shtrembëruar, ai mbërrin shumë. mënyrë të ndryshme. Ky vizatim është një mënyrë e shkëlqyer për të shënuar një shok fëmijërie . Thonë se miqësitë më besnike dhe të qëndrueshme janë ato të fëmijërisë.

Shiko gjithashtu: Oniks

Për shkak të kësaj, shumë njerëz zgjedhin të bëjnë këtë tatuazh, për të kujtuar momentet e fëmijërisë që kaluan së bashku.

10. Ohana

A e dini se çfarë do të thotë fjala Ohana? Ka origjinë Havajane dhe do të thotë familje . Pavarësisht lidhjeve të gjakut, mund të zgjidhet edhe familja, duke përfshirë miqtë.

Për shkak të kësaj, shumë njerëz zgjedhin ta bëjnë tatuazh këtë fjalë së bashku, sepse të kesh një miqësi do të thotë të kesh dashuri reciproke, të jetosh së bashku dhe bashkëpunimi . E gjithë kjo është pjesë e të qenit familje.

Mëso më shumë: Simbolet e familjes

11. SpongeBob dhe Patrick

Kush nuk i do dy miqtë më të mirë SpongeBob dhe Patrick? Ata janë personazhe të filmit vizatimor që u shfaq premierë në Brazil në vitet 2000 me emrin Bob Esponja Calça Quadrada.

Në disa episode ata janë bashkë, duke u argëtuar dhe në shumëaventurat. Ata janë miq fëmijërie, me një miqësi që shtrihet edhe tek të parët e tyre.

Është një tatuazh i mrekullueshëm mes miqsh, sidomos nëse janë të apasionuar pas vizatimit dhe nuk kanë humbur asnjë episod. Simbolizon miqësinë e vërtetë , argëtim dhe fëmijërinë .

Shpresojmë t'ju ketë pëlqyer artikulli. Lexo më shumë:

  • Simbole për tatuazh në kofshë
  • Tatuazhe për çifte
  • Simbole për tatuazh femër në brinjëJerry Owen
Jerry Owen
Jerry Owen është një autor dhe ekspert i njohur i simbolizmit me vite përvojë në kërkimin dhe interpretimin e simboleve nga kultura dhe tradita të ndryshme. Me një interes të madh për të deshifruar kuptimet e fshehura të simboleve, Jerry ka shkruar disa libra dhe artikuj mbi këtë temë, duke shërbyer si një burim kryesor për këdo që kërkon të kuptojë rëndësinë e simboleve të ndryshme në histori, fe, mitologji dhe kulturën popullore. .Njohuritë e gjera të Jerry-t për simbolet i kanë dhënë atij vlerësime dhe njohje të shumta, duke përfshirë ftesa për të folur në konferenca dhe ngjarje në mbarë botën. Ai është gjithashtu një mysafir i shpeshtë në podkaste të ndryshme dhe emisione radiofonike ku ndan ekspertizën e tij mbi simbolizmin.Jerry është i apasionuar pas edukimit të njerëzve për rëndësinë dhe rëndësinë e simboleve në jetën tonë të përditshme. Si autor i fjalorit Symbol - Symbol Domething - Simbols - Simbols blog, Jerry vazhdon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me lexuesit dhe entuziastët që kërkojnë të thellojnë kuptimin e simboleve dhe kuptimeve të tyre.