Jerry Owen

Dritarja simbolizon pranueshmërinë dhe hapjen ndaj ndikimeve të jashtme. Mund të konsiderohet edhe simbol i ndërgjegjes.

Shiko gjithashtu: Simboli i vërtetë R$

Simbolgjia e tij ndryshon sipas formatit të saj. Dritaret e rrumbullakëta përfaqësohen në të njëjtën mënyrë si sytë. Kjo është arsyeja pse në mënyrë metaforike thuhet se sytë janë dritaret e shpirtit.

Shiko gjithashtu: zanë

Dritaret katrore, nga ana tjetër, përfaqësojnë pranueshmërinë tokësore, pasi marrin atë që dërgohet nga qielli.

drita hyn nga dritaret. Në këtë kuptim, ato ofrojnë qasje në të vërtetën, në ndërgjegje, pasi drita arrin në errësirën e injorancës.

Shih simbolologjinë e syrit.
Jerry Owen
Jerry Owen
Jerry Owen është një autor dhe ekspert i njohur i simbolizmit me vite përvojë në kërkimin dhe interpretimin e simboleve nga kultura dhe tradita të ndryshme. Me një interes të madh për të deshifruar kuptimet e fshehura të simboleve, Jerry ka shkruar disa libra dhe artikuj mbi këtë temë, duke shërbyer si një burim kryesor për këdo që kërkon të kuptojë rëndësinë e simboleve të ndryshme në histori, fe, mitologji dhe kulturën popullore. .Njohuritë e gjera të Jerry-t për simbolet i kanë dhënë atij vlerësime dhe njohje të shumta, duke përfshirë ftesa për të folur në konferenca dhe ngjarje në mbarë botën. Ai është gjithashtu një mysafir i shpeshtë në podkaste të ndryshme dhe emisione radiofonike ku ndan ekspertizën e tij mbi simbolizmin.Jerry është i apasionuar pas edukimit të njerëzve për rëndësinë dhe rëndësinë e simboleve në jetën tonë të përditshme. Si autor i fjalorit Symbol - Symbol Domething - Simbols - Simbols blog, Jerry vazhdon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me lexuesit dhe entuziastët që kërkojnë të thellojnë kuptimin e simboleve dhe kuptimeve të tyre.