Simboli i bishtit të zanave

Simboli i bishtit të zanave
Jerry Owen

Shiko gjithashtu: dasmë pambuku

Simboli Fairy Tail (bisht zanash, në portugalisht) përfaqëson një zanë miniaturë.

Fairy Tail është emri i një manga japoneze, libra komikë tipikë

Formuar nga vija të zgjatura që duken si bisht, nga lart poshtë secila ka një kuptim, siç tregohet më poshtë:

  • Flokët e zanave në lëvizje si rezultat i frymës së erës janë imazhi i përfaqësuar nga dy goditjet e para.
  • Krahët e zanave (të tërhequra lart) formohen nga goditjet e treta dhe të katërta.
  • Bishti i zanave përbëhet nga goditja e pestë, e cila përfundon me një lloj shigjete në fund.
  • Këmbët e zanës përfaqësohen nga vija që shfaqet në anën e kundërt të vijës që përfaqëson bishtin. Shigjeta e saj në fund përfaqëson këmbët që pozicionohen për t'u ulur në tokë pas një fluturimi.

Komploti i mangës Fairy Tail trajton aventurat e Natsu dhe një vajze të re, Lucy Heartfilia.

Lucy është 17 vjeç dhe dëshiron të bëhet anëtare e Fairy Tail, një shoqëri magjistaresh, në fakt zanash misterioze që bëjnë mirë.

Natsu i përket repartit (një lloj klani) dhe është Ai që e fton Lucy-n të bashkohet me Fairy Tail, duke u bërë shoqëruese së bashku me macen që flet Happy.

Gjithçka ndodh në Botën Magjike, një tokë magjike në të cilën magjistarët janë në krye të hierarkisë. Atje, anëtarët e esnafit kontrollohen nga njëKëshilli, i cili nga ana e tij merr urdhra nga qeveria e atij lokaliteti.

Njihni simbolikën e zanave.

Shiko gjithashtu: simboli i akrepitJerry Owen
Jerry Owen
Jerry Owen është një autor dhe ekspert i njohur i simbolizmit me vite përvojë në kërkimin dhe interpretimin e simboleve nga kultura dhe tradita të ndryshme. Me një interes të madh për të deshifruar kuptimet e fshehura të simboleve, Jerry ka shkruar disa libra dhe artikuj mbi këtë temë, duke shërbyer si një burim kryesor për këdo që kërkon të kuptojë rëndësinë e simboleve të ndryshme në histori, fe, mitologji dhe kulturën popullore. .Njohuritë e gjera të Jerry-t për simbolet i kanë dhënë atij vlerësime dhe njohje të shumta, duke përfshirë ftesa për të folur në konferenca dhe ngjarje në mbarë botën. Ai është gjithashtu një mysafir i shpeshtë në podkaste të ndryshme dhe emisione radiofonike ku ndan ekspertizën e tij mbi simbolizmin.Jerry është i apasionuar pas edukimit të njerëzve për rëndësinë dhe rëndësinë e simboleve në jetën tonë të përditshme. Si autor i fjalorit Symbol - Symbol Domething - Simbols - Simbols blog, Jerry vazhdon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me lexuesit dhe entuziastët që kërkojnë të thellojnë kuptimin e simboleve dhe kuptimeve të tyre.