Tatuazhet me flutura: ide dhe vende në trup për të bërë tatuazh

Tatuazhet me flutura: ide dhe vende në trup për të bërë tatuazh
Jerry Owen

Flutura është një insekt që ka një lidhje shumë të fortë me njerëzit. Në kultura të ndryshme, ai ka kuptime të ndryshme, duke qenë një simbol universal i transformimit .

Simbolizon gjithashtu lumturinë , bukurinë , spiritualitetin , paqëndrueshmërinë dhe përtëritjen . Në varësi të ngjyrës së tij mund të ketë edhe paraqitje të ndryshme.

Shumica e tatuazheve me flutura bëhen nga femrat, kryesisht sepse tregojnë feminitet dhe delikatesë. Nëse jeni duke kërkuar për frymëzim ose vende në trup për të bërë një tatuazh flutur, atëherë ejani shikoni këtë artikull.

Shiko gjithashtu: rozë

Tatuazh flutur në shpinë

Një nga vendet e para në trup që njerëzit mendojnë për tatuazhin e fluturave është në shpinë. Për shkak se është i madh dhe qendror, dizajni mund të jetë i vogël dhe i madh.

Meqenëse flutura ka krahë me shumë detaje, është e mundur të guxoni ose ta bëni tatuazhin më delikat.

Në dy fotot shembull, zgjedhja ishte për të bërë fluturën e zezë me disa detaje të bardha. Ajo konsiderohet si lajmëtarja e vdekjes , duke simbolizuar ogur ose fatkeqësi .

Tatuazh Flutur Femër

Nëse jeni duke kërkuar për diçka delikate dhe me simbolikë të bukur, opsioni i tatuazhit të fluturave më të vogla ose të mesme në një tatuazh më të gjallë dizajn, kullon feminitet.

Një opsion i mirë është të përzieningjyrat, duke qenë në gjendje të abuzojnë me ngjyrën rozë ose të kuqe. E para sepse ka lidhje me delikatesën dhe e dyta sepse lidhet me sensualitetin, pasionin dhe dashurinë.

Meqë ra fjala, flutura e kuqe simbolizon fuqinë , lidhet me shpirtrat e fuqishëm, përveç që përfaqëson romancë .

Tatuazh flutur në shpatull

Ky është një tjetër vend shumë popullor kur bëhet fjalë për tatuazhin e fluturave, si në pjesën e përparme ashtu edhe në pjesën e pasme të shpatullës. është ideale për dizajne të vogla ose të mesme.

Si flutura vjollce edhe ngjyra mbartin simbolikë të bukur. E para lidhet me mbrojtësinë dhe pasurinë , dhe gjithashtu mund të simbolizojë spiritualitetin .

E dyta, si çdo gjë që ka ngjyra të ndryshme, përfaqëson lumturinë dhe gëzimin .

Shfrytëzojeni rastin për të parë të gjitha Simbolikat e Fluturës.

Shiko gjithashtu: simbolet japoneze

Tatuazh flutur në qafë

Pavarësisht se është një dizajn i zgjedhur kryesisht nga gratë për të bërë tatuazh veten, kur vendi është qafa, shumë burra zgjedhin të bëjnë tatuazh edhe ajo.

Mund të bëhet ose në pjesën e përparme ose në anët e qafës, më delikate dhe minimaliste ose madhështore dhe e detajuar.

Në shembujt e tatuazheve në qafë, opsionet e ngjyrave ishin bardh e zi ose përzierja e vjollcës me blunë. Duke folur për ngjyrën e bardhë, flutura që e mbart atësimbolizon paqen , qetësinë dhe qetësinë .

Tatuazh flutur në viç

Një vend tjetër shumë i favorshëm për tatuazhe më të detajuara që kërkojnë të jenë të dukshme është si në viç ashtu edhe në anë të tij .

E bukura është se mund të vizatoni një shteg me flutura të ndryshme, të madhësive të ndryshme ose thjesht një më të madhe.

Ngjyrat mund të ndryshojnë sipas dëshirës tuaj, dhe mund të jenë bardh e zi ose blu. Edhe flutura blu mbart një simbolikë të bukur, ajo ka një lidhje me transformimin dhe metamorfozën , që përfaqëson fatin , energjinë e mirë dhe jeta .

Tatuazh flutur në këmbë

Nëse ideja juaj është të bëni një tatuazh të gjerë të një ose më shumë fluturave, alternativa më e mirë mund të jetë këmba, veçanërisht rajoni i kofshës.

Po ashtu e njohur nga adhuruesit e tatuazheve, kjo zonë e trupit ka shumë mundësi, si ballore ashtu edhe anësore. Edhe të dukeni si lëvizja e fluturës është ideale.

Ngjyrat këtu gjithashtu mund të ndryshojnë, me një përzierje të bukur të zezë dhe të verdhë. Rastësisht, flutura e verdhë aludon në pranverë, duke simbolizuar prosperitetin , kreativitetin dhe shpresën .

A ishte artikulli i mirë për ju? Shpresojmë që të jeni frymëzuar! Shijojeni dhe ejani ta shikonitë tjerët:

  • Tatuazhet e kafshëve: 16 sugjerime dhe simbolikat e tyre
  • Tatuazhet delikate femërore
  • Tatuazhet e femrave: simbolet më të përdoruraJerry Owen
Jerry Owen
Jerry Owen është një autor dhe ekspert i njohur i simbolizmit me vite përvojë në kërkimin dhe interpretimin e simboleve nga kultura dhe tradita të ndryshme. Me një interes të madh për të deshifruar kuptimet e fshehura të simboleve, Jerry ka shkruar disa libra dhe artikuj mbi këtë temë, duke shërbyer si një burim kryesor për këdo që kërkon të kuptojë rëndësinë e simboleve të ndryshme në histori, fe, mitologji dhe kulturën popullore. .Njohuritë e gjera të Jerry-t për simbolet i kanë dhënë atij vlerësime dhe njohje të shumta, duke përfshirë ftesa për të folur në konferenca dhe ngjarje në mbarë botën. Ai është gjithashtu një mysafir i shpeshtë në podkaste të ndryshme dhe emisione radiofonike ku ndan ekspertizën e tij mbi simbolizmin.Jerry është i apasionuar pas edukimit të njerëzve për rëndësinë dhe rëndësinë e simboleve në jetën tonë të përditshme. Si autor i fjalorit Symbol - Symbol Domething - Simbols - Simbols blog, Jerry vazhdon të ndajë njohuritë dhe njohuritë e tij me lexuesit dhe entuziastët që kërkojnë të thellojnë kuptimin e simboleve dhe kuptimeve të tyre.